ticket

The Brahms


Podium: Rabobank Mainstage
Aanvang: 21.30 uur

Sinds de release van hun eerste EP ‘Meraki’ en daarmee hun eerste single ‘Golden’ zijn The Brahms niet meer van de radio af te krijgen. Na het winnen van de Utrecht Popprijs 2014 en het verzorgen van de aftershow van The Kooks in de Heineken Music Hall, is het sinds de bekroning tot 3FM Serious Talent in begin 2015 hard gegaan met The Brahms.

Single ‘Golden’ werd vlak voor de zomer benoemd tot 3FM Megahit, waarna de band het support deed voor Sheppard en OK GO! in de grote zaal van Paradiso. Daarna stond het viertal op festival de Beschaving, Appelpop, Back At Sea en waren ze één van de meest geboekte bands tijdens de Popronde. In Augustus 2015 werd de SENA Performer’s Award gewonnen en kwam ook de tweede single ‘Homerun’ op de playlist van 3FM.

3voor12: ‘Met hun 3fm-megahit Golden bewijzen The Brahms dat ze meesters zijn in het maken van aanstekelijke, kant-en-klaar pop. Het is fijn om te zien dat de band geniet van het spelen op het podium. Deze jongens zijn gemaakt voor het grote pop-publiek.’

In het najaar van 2015 sloten The Brahms zichzelf een week op in de Motor Music studio’s in Mechelen om daar de beginselen te leggen van een nieuwe periode in de nog maar korte geschiedenis van de band. Het resultaat zal een nieuwe EP zijn in maart 2016 met daarop een nieuw, volwassener maar vooral verfijnder geluid.

Verwacht zomerse festivalknallers maar ook melodische, meer meeslepende songs. De nieuwe liedjes die samen onder de naam ‘BELISE’ vallen zullen in elk geval op geen enkel festival misstaan deze zomer!

EGOpop
  • Stuur een bericht

   Please let us know your name.
   Please let us know your email address.
   Please let us know your message.
   Ongeldige invoer
  • Contact gegevens

   Stichting EGOpop 
   p/a Notarisappel 6
   5988 EV  Helden

   Social Links

   Facebook Twitter Flickr Spotify
 • Festival Locatie

  De Horsten
  5987 AS Egchel