ticket

Plain Bosses


Aanvang: 20.30 uur
Podium: Zaal21 Talentstage

Na jarenlang samen als bassist en drummer gespeeld te hebben besloten Maarten Bos en Freek Koopmans dat het tijd was voor iets nieuws. Na lang muziek maken op zolder kwamen ze er al snel achter dat ze meer wilden. De heren voelde de drang om hun eigen verhaal en emoties te delen met de wereld. Het duo besloot daarom om met z’n 2e aan de slag te gaan, en hun verhalen om te toveren naar mooie, gevoelige en vrolijke nummers.
Hierdoor besloot Freek achter zijn drumstel uit te kruipen en heeft zijn geluk te beproeven als lead zanger en gitarist.

Door de unieke combinatie van Freek ‘s muzikale ongebondenheid en Maarten ’s tekstuele inspiratie zorgt de muziek van Plain bosses elke keer weer voor een bijzondere beleving. Elk nummer heeft zijn eigen verhaal en eigen emoties. Ervaar dus zelf wat de muziek van Plain Bosses met je doet.

De liedjes van Plain Bosses gaan van opzwepende nummers naar kleine gevoelige nummers hierdoor weet Plain Bosses je mee te nemen in een muzikale achtbaan. De Unique eigen sound van Plain bosses doet je denken aan een combinatie van artiesten als, Eddy Vedder, Matt Corby en the Common Linnets
Plain bosses stelt zichzelf als doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten door hun mee te nemen op een reis door hun eigen, soms onroerende maar vooral mooie liedjes. De liedjes vormen een dynamisch geheel dat je blijft boeien. Zowel in hun opnames als in hun live shows zal Plain Bosses zorgen voor een bijzondere ervaring.

Laat je dus inspireren door het nieuwe geluid van Limburg!

EGOpop
  • Stuur een bericht

   Please let us know your name.
   Please let us know your email address.
   Please let us know your message.
   Ongeldige invoer
  • Contact gegevens

   Stichting EGOpop 
   p/a Notarisappel 6
   5988 EV  Helden

   Social Links

   Facebook Twitter Flickr Spotify
 • Festival Locatie

  De Horsten
  5987 AS Egchel