fbpx

FAQ

IK WIL GRAAG MEEHELPEN MET EGOPOP, KAN DAT?

EGOpop is altijd op zoek naar vrijwilligers die graag een handje helpen ons festival zo goed mogelijk te laten verlopen. Dit kan op allerlei manieren, achter de bar, bonnenkassa, backstage, verspreiding posters, posters plakken, etc. 
Ben je geïnteresseerd, kijk dan op Vrijwilligers.

IS ER EHBO OP HET FESTIVALTERREIN?

Ja. Er is een EHBO-post aanwezig op het festivalterrein. Er lopen voldoende mensen van de organisatie en security rond op het festivalterrein, die je kunt aanspreken indien je EHBO nodig hebt.

IK ZIT IN EEN ROLSTOEL EN WIL NAAR EGOPOP KOMEN. ZIJN ER VOORZIENINGEN VOOR MINDER VALIDE MENSEN?

Ja. EGOpop heeft maatregelen getroffen, zodat het ook goed toegankelijk is voor minder valide bezoekers. Zo is er een speciaal podium voor bezoekers in een rolstoel en is er een mindervalidetoilet. Minder validen worden verzocht zich vooraf kenbaar te maken bij de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., in verband met gebruik maken van deze voorzieningen.

KAN IK PINNEN OP EGOPOP OF KAN IK MET PIN BETALEN?

Ja. Er zijn enkele mobiele pinautomaten op het terrein aanwezig. Desondanks adviseren we je om voldoende cash mee te nemen naar het festival.

WAAR IS HET FESTIVALTERREIN EGCHEL EN HOE KAN IK EVENTUEEL MET HET OPENBAAR VERVOER BIJ EGOPOP KOMEN?

Omdat Egchel niet goed aansluit op het openbaar vervoer, adviseren wij je om met eigen vervoer of met een taxi naar EGOpop te komen. Het is echter wel mogelijk om met het openbaar vervoer naar Egchel af te reizen. Het is zeer tijdrovend, de aansluitingen zijn niet optimaal en bovendien rijden de laatste bussen al vroeg op de avond. Op die manier kunnen wij je niet garanderen dat je het hele festivalprogramma kan meemaken.

Voor routebeschrijvingen naar het festivalterrein, kijk op Informatie > Contact. Om met het openbaar vervoer te komen, kijk op www.9292ov.nl.
We adviseren je om ook te kijken of je met een georganiseerde busreis naar EGOpop kan komen, bijvoorbeeld via Het Maasdal.

IS ER EEN FIETSENSTALLING AANWEZIG OP EGOPOP?

Ja. Er is een fietsenstalling aanwezig, waar je je fiets kunt stallen. Er wordt wel toezicht gehouden, maar deze is verder niet bewaakt. Het is volledig op eigen risico.

IS ER EEN GARDEROBE AANWEZIG OP EGOPOP?

Nader informatie volgt.

IK HEB NOG OUDE CONSUMPTIEBONNEN VAN EGOPOP. KAN IK DIE NOG GEBRUIKEN?

Nee. Bij elke editie worden er nieuwe bonnen uitgegeven. De bonnen zijn voor die editie zowel op vrijdag als zaterdag te gebruiken en inwisselbaar bij de bonnenkassa tot kort na afloop van het programma. Consumptiebonnen van eerdere edities zijn niet geldig.

MAG ER GEROOKT WORDEN OP EGOPOP?

Roken is alleen toegestaan op het buitenterrein. In de tent is roken niet toegestaan. Blowen en het gebruik van soft- en of harddrugs is sowieso verboden.

MOET IK BETALEN OM TE PARKEREN BIJ EGOPOP?

Er is geen aparte parkeerplaats ingericht. Er zijn (beperkte) parkeerplaatsen aan De Horsten zelf nabij het festivalterrein. Let op! Er kunnen (tijdelijke) parkeerverboden van kracht zijn in de buurt van het festivalterrein. Let dus goed op waar je je auto neerzet! De bebouwde kom van Egchel biedt eveneens nog voldoende parkeergelegenheid. Kortom, parkeren is gratis als je je auto op de juiste plaats neerzet.

WAT KAN IK ALLEMAAL ETEN EN DRINKEN OP EGOPOP?

Wij bieden voor iedere bezoeker een ruim assortiment aan eten en drinken. Er is een foodstreet aanwezig waar een diversiteit aan etenswaren wordt aangeboden. Naast alcoholische dranken zijn ook warme dranken zoals thee en koffie te verkrijgen. Eten en drinken kan uitsluitend betaald worden met consumptiebonnen.

MOET IK MIJ KUNNEN LEGITIMEREN?

Iedereen die meewerkt aan het EGOpop festival kan je vragen om je legitimatie. Dit kan bijvoorbeeld zijn aan de ingang (personen vanaf 18 jaar ontvangen een polsbandje) of aan de bar (barpersoneel dat twijfelt of je wel 18 jaar bent). Wanneer je erom wordt gevraagd is het tonen van een geldige legitimatie verplicht. Zorg dus dat je dit bij je hebt. Indien je geen geldige legitimatie kan tonen, zal je geen polsbandje ontvangen of je polsbandje moeten inleveren.

KAN IK OVERNACHTEN OP EGOPOP? IS ER EEN CAMPING?

Op dit moment zijn we nog te klein om een camping te kunnen inrichtingen voor onze bezoekers. Het is dus niet mogelijk om te camperen en/of te overnachten op EGOpop. Je kan altijd terecht bij één van de vele (boeren)campings die de regio biedt. Kijk voor meer informatie voor de mogelijkheden in de gemeente Peel en Maas en Noord-Limburg op www.vvvnoordlimburg.nl en op www.beleefpeelenmaas.nl.

WAAR KAN IK KAARTEN KRIJGEN VOOR EGOPOP?

Kijk voor meer informatie op onze Ticketpagina.

Volg ons